Udskiftning af vinduer, døre samt vindskeder

Tine Plambæk

Udskiftning af vinduer, døre samt vindskeder

RMS byg har på absolut bedste vis foretaget ovenstående på mit hus.Udskiftningen er foretaget med respekt for huset og dets oprindelige udseende.Jeg har fået stor hjælp af RMS byg i valget af de enkelte materialer.Endvidere kom RMS byg med rigtig gode forslag til løsninger som blev implementeret.En stor tak til RMS byg – ser allerede frem til vort næste projekt – nye gulve.

Bedste hilsner fra
Tine Plambæk

Reparationer på hus

Birgit og Jørgen Steffensen

Vi valgte klogt, da vi bad Rasmus fra RMS-BYG om at foretage reparationer på vores hus.

Vi fik udskiftet rygningssten på skifertaget, opsat nye sternbrædder og inddækninger samt lagt nyt tag på garage med træværk og tagpap.

Alt arbejde blev udført samvittighedsfuldt med stor faglig dygtighed. Alle aftaler overholdt – både tidspunkter og priser.

Alle gamle materialer blev fjernet.

Vi kan varmt anbefale at kalde på Rasmus, når der er brug for en dygtig tømrer og det er dejligt, at han møder sine kunder med et smittende godt humør og stor energi.

På en skala fra 1-5 vil vi meget gerne honorere med et 5-tal.

Birgit og Jørgen Steffensen
Bellisvej 30
4000  Roskilde.

Flytning af en brændeovns skorsten & Plankeværk

Jonatan

Jeg har brugt RMS Byg i forbindelse med flytning af en brændeovns skorsten. RMS Byg kom og udførte arbejdet som aftalt og til en rimelig pris. Jeg kan varmt anbefale RMS Byg.

Efter min god oplevelse med RMS Byg valgte jeg at tage kontakt til dem igen. Denne gang i forbindelse med etablering af 35 meter ny plankeværk (den gammel fløj væk under en af de stor storme vi har haft). RMS Byg kom med god rådgivning og bedste pris og fik derfor opgaven.

26 Maj 2014 – Plankeværket blev opført på rekord tid og er blevet rigtig flot. Endnu en gang mine bedste anbefalinger til RMS Byg.

Tag på pavillion og pålagte gulv

Ole kirke såby

Bedømmelse af dit udførte arbejde ( Tag på pavillion og pålagte gulv 50 m2.), her i efteråret. Han kommer til aftalte tid. Godt udført arbejde. Aftalt pris, harmonerer med det håndværksmæssige udførte, dermed er jeg/vi, yderst tilfredse med det vi har fået lavet.

Mvh.  Ole kirke såby